Vejledningssamtale - for dig der kender din guddommelige gave

Det kan være overvældende når du har været gennem en gavelæsning fordi du pludselig ser dit liv på en helt anden måde. 

Vejledningssamtalerne er udelukkende for dig der har været igennem en gavelæsning, og de er tænkt som en støtte for dig der undervejs i din proces har brug for klarhed for at komme videre. Det er konkret hjælp til at udfolde din gave i den situation du står i p.t.

I en vejledningssamtale bruger du mig som sparringspartner til at få klarhed over hvordan du skal arbejde med din gave i dit liv. Jeg ved hvad din gave er, og jeg forstår hvad der skal til for at du kan opleve at udleve gaven. Jeg ser alle dine blokeringer, misforståelser og frustrationer, og kan hjælpe dig med at forstå, så du kan komme videre i din egen proces.

I en vejledningssamtale åbner jeg ikke dit arkiv, men modtager løbende inspiration til at hvad jeg skal sige til dig.

Sådan foregår det

Sesssionen foregår via telefon eller som videomøde. Du får tilsendt et telefonnummer du skal ringe til ved sessionens start. Samtalen optages, og du får tilsendt et link til lydoptagelsen efter samtalen.  Ønsker du ikke optagelsen optaget, så giv besked når du bestiller. Mødet kan afholdes som videomøde hvis du ønsker det. Ved videomøder vil du få tilsendt et link som skal aktiveres når sessionen starter. Ved videomøder vil du også få et link med lydoptagelse fra sessionen.

Pris

1195 Dkr.


 
Tak til Katja for nænsomt at få mig til at løfte blikket og se vejen, i stedet for at se ned af frygt for at falde.
— Ingrid
Videosession med Akasha læsning