Akasha forløb - sådan manifesterer du

Har du et projekt i dit liv som du ikke kan få fremdrift i? Hvis du ved hvad du ønsker, så kan jeg lære dig hvordan du skal manifestere det. Din sjæls blueprint afslører hvordan du manifesterer, og den information kan jeg gøre meget konkret for dig, så det bliver klart for dig hvad du skal gøre for at realisere dit ønske.

Katja fortæller

Hvad vil du skabe?

Dette forløb er til dig som ved hvad du ønsker, men oplever problemer med at realisere det, eller bare ved med dig selv, at du har brug for en der hjælper dig med processen. Du har også allerede en ide om hvordan du vil skabe det.

Eksempler på ønsker

 • “Jeg ønsker mig en kæreste som jeg kan opleve ægte kærlighed med, og jeg forestiller mig, at jeg vil gøre det ved at være mere socialt udadvendt og samtidig gøre mere for at skabe nye relationer til andre mennesker”

 • “jeg ønsker at skabe min egen forretning. Jeg vil sælge et bestemt produkt som jeg elsker meget højt og allerede ved en masse om. Jeg forestiller mig at det primært skal sælges via en web-shop og at jeg skal få kunderne gennem facebook-annoncering.”

 • “jeg ønsker at sælge mit hus som har været til salg længe. Salget af huset vil være starten på et nyt frit liv for mig, og jeg ved derfor at der er ting i mig der blokerer for at huset bliver solgt. Jeg ønsker at ændre det i mig som blokerer for hussalget, og på den måde manifestere salg af huset.”

 • “Jeg ønsker mig et nyt job i reklamebranchen, og min plan er at sende ansøgninger til de største bureauer samt at ringe direkte til ledelse i dem alle”

Det får du ud af forløbet

 • Bekræftelse på om dit ønske er i overensstemmelse med dit Guddommelige selvudtryk

 • Opskriften på hvordan din sjæl er designet til at manifestere

 • Forståelse for din egen Guddommelighed og evne til at skabe

 • Viden om hvordan du specifikt skal ændre dit vibrationsniveau

 • Viden om hvad du skal være særligt opmærksom på undervejs i din manifestationsproces

 • Konkret sparring på dine aktiviteter, og løbende tilretning af dine aktiviteter i forhold til dit blueprint.

Akasha arkivet

Al information om dig findes i Akasha-arkivet. Dette er sjælens arkiv, og det indeholder information om alle sjæle, og om alle valg hver enkelt sjæl nogensinde har truffet. Denne information er naturligt tilgængelig for dig på sjælens niveau, hvor al viden er intuitivt tilgængelig. 

Akashaarkivet rummer også din unikke nøgle til hvordan du skal manifestere det som du ønsker,. Det er beskrevet i dit blueprint, og disse informationer kan hentes i Akashaarkivet.

Ved at tilgå arkivet kan jeg ikke bare indhente information om, hvordan dit blueprint ser ud, men også se, om du p.t. udlever det, og hvad der eventuelt holder dig tilbage fra at skabe det du ønsker.

Hvad kræves af dig?

At du kan sige ja til følgende udsagn

 • Jeg er bevidst om, at jeg skaber mit eget liv

 • Jeg er villig til, at yde den indsats der skal til

 • Jeg er villig til, at opleve succes i mit liv

Sådan foregår det

Det er et forløb hvor vi har fem samtaler. I forløbet henter jeg de informationer du skal bruge i Akasha-arkivet. Med din tilladelse kan jeg tilgå den information om dig, som vi skal bruge til forløbet. Jeg vil desuden løbende kunne følge op på fremdriften i din manifestationsproces.

Katja fortæller om forløbet

Indledende samtale

Før du booker et forløb hos mig skal vi have en indledende snak hvor vi taler det igennem sammen. Her taler vi om forløbet, og vi taler om hvordan det skal gennemføres.

Første samtale

Intentionen er fundamentet i din manifestationsproces, og den skal derfor være 100% i overenstemmelse med dit Guddommelige selvudtryk for at kunne manifesteres. I den første samtale fastlægger vi din intention ud fra dit ønske, så vi sikrer at dit ønske kan manifesteres.

Anden samtale

Manifestationsprocessen sker ved at du ændrer dit vibrationsniveau, og det gør du ved at ændre dine valg og handlinger. For nogen skal der laves mange ændringer, for andre kun få. For nogen skal ændringer ske i deres eksterne verden, for andre skal de ske i deres indre verden. Vi er alle forskellige i vores manifestationsproces på en lang række områder. I denne samtale fastlægger vi hvilken type handlinger du skal foretage ud fra dit helt specifikke manifestationsblueprint. Under samtalen konsulterer vi dit arkiv og spørger ind til de konkrete handlinger, så vi sikrer at de er i overstemmelse med dit blueprint.

Tredje, fjerde og femte samtale

Her følger vi op på din fremdrift, og justerer i forhold de specifikke meldinger vi får fra dit arkiv. I arkivet kan jeg se om dine handlinger er i overstemmelse med dit blueprint. Og jeg kan give konkrete meldinger på om du skal gøre mere eller mindre af. Du får således klar besked om hvorvidt du er på rette vej, og hvis du ikke er, så justerer vi din proces.

Praktisk

Sessionen foregår via telefon. Jeg benytter en konferenceservice der er nem at bruge, og som gør at jeg kan optage samtalen til dig. Inden samtalen sender jeg dig en guide til hvordan du kommer i kontakt med mig.

Pris

3895 Dkr.

Nedenfor kan du booke den første indledende samtale. De resterende samtaler aftaler vi sammen.

 
Jeg har så stor respekt for det Katja kan, og har gjort for mig. Jeg synes det var dyrt da jeg bestilte tiden. Men hvis det her har den effekt som jeg allerede nu fornemmer, så er det slet ikke noget der kan vurderes i penge - det er uvurderligt, uden sammenligning og pengene værd og mere til. Meget mere.
— Annett
IMG_7027-2.jpg
Tusinde tak for en fantastisk gennemgribende session. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, selvom jeg har prøvet og søgt mange steder. Du arbejder grundigt og virkeligt dybt, og du har en fantastisk måde at formidle svære ting kærligt. Jeg er meget glad ved tanken om, og tror også på, at jeg er fri til at vælge hvad jeg vil med mit liv.
— Bente
Videosession med Akasha læsning
Tak for at du er til og viser vej. Jeg er fyldt med forundring og en glæde, og ved at jeg går en spændende tid i møde. Jeg oplever en dyb ro i mig. Ja, det er faktisk svært at forklare hvor dyb den er, men jeg er sikker på at du ved hvad jeg snakker om. Jeg takker mange gange, og jeg er nu sikker på, at jeg kommer til at opleve effekten i mit liv.
— Betina