Fjernhealing

IMG_3706.jpg

Fjernhealing er et fantastisk redskab for dig, der har brug for at få løst op for følelsesmæssige blokeringer, som forhindrer dig i at se klart lige nu.

  • Hvis du står i en akut situation som du har brug for, at få løst op for
  • Hvis du for så vidt er selvkørende i forhold til din udvikling, men i en periode har brug for en kærlig strøm af energi til, at komme videre
  • Hvis du føler dig følelsesmæssigt eller fysisk blokeret

Jeg bruger to forskellige metode som jeg ofte blander afhængig af den vejledning jeg får om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.
 

Healing af følelser

På afstand kan jeg mærke, hvilke følelser der pt. har greb om dig. Fordi vi i Virkeligheden er ét, rummer jeg også dele af de følelser du pt. er fanget af. Det gør, at jeg har adgang til disse følelser og stemninger og kan forløse dem, en for en. Det er en meget effektiv form for healing fordi den griber direkte ind i, hvad du føler lige nu. Det kan f.eks være frygt, forladthed, frustration, sorg, mindreværd, etc.

De følelser jeg forløser efterlader et tomrum, og inden andre tilfældige følelser overtager pladsen, fylder jeg tomrummet med de følelser, som jeg bliver inspireret til. Det kan være følelser som tillid, kærlighed, mod, inspiration, klarhed, fred osv.

Du behøver ikke at fortælle mig hvad det handler om, eller hvad det er for et emne der fylder for dig. Jeg kan mærke dine følelser, og kan se hvilke følelser du har brug for at slippe.

Mine klienter fortæller at de kan mærke ændringer med det samme. Først i form af mere fred og ro, derefter fx i form af mere klarhed og evne til handling.
 

Reikihealing

Reiki er en fantastisk energi, der arbejder både på det fysiske, mentale og åndelige plan. Reikienergien er intelligent og søger selv derhen i dit sind og i din krop, hvor der er brug for den. Det kan fx været et organ i din krop, der pt er på overarbejde pga. hvad du indtager af fysisk og tankemæssig føde. Det kan også være, at du har overbevisninger, der påvirker energien i din krop, med gener til følge.

I fjernhealingen fylder jeg energi på hele dit system som efterlader dig med en ro og ofte en underliggende vished om, at alt er som det skal være.
 

Priser og behandlingsformer

Fjernhealing a ca. 30 min - 500 kr
Jeg kan udføre fjernhealingen uanset hvor du er, og uanset hvad du foretager dig. Ønsker du at kunne følge med og måske mærke, hvad der sker, kan vi aftale et tidspunkt for healingen. Har du selv en mening om, hvilken fjernhealingsmetode der vil være bedst for dig, hører jeg meget gerne om det. Ellers vælger jeg ud fra, hvad der føles rigtigt for dig.

Efter healingen sender jeg dig en besked om, hvad jeg har mærket under healingen. Evt med besked om, hvilke stemninger og følelser du skal være særligt opmærksom på over det næste stykke tid for, at give healingen et yderligere boost.

Én uges fjernhealing - 900 kr
Denne form er for dig, der er for så vidt er selvkørende, men har brugt for et kærligt skub i den rigtige retning. Du er normalt god til at fornemme, hvad der er rigtigt for dig, men har enten brug for ekstra boost eller et startskub. Jeg mærker efter, hvad det er du har brug for og hvornår du har brug for det. I løbet af ugen anvender jeg en kombination af de to fjernhealingsmetoder. Du vil i løbet af ugen modtage mails eller korte samtaler fra mig, hvor du får information om, hvad jeg mærker eller hvad du skal have fokus på.
 

Sådan booker du:

Skriv en sms til mig på 2860 7308 eller en mail på mail@katjastrandgaard.dk med dit ønske om fjernehealing. Når du har modtaget svar fra mig med bekræftelse, har vi en aftale. Betaling foregår på enten mobilepay eller ved bankoverførsel 4371 3172191304. Betal venligst inden behandlingen påbegynder.