Akasha læsning - Hvem er dine spiritguides?

Vi har alle 4-7 åndelige vejledere, som hele tiden guider og hjælper os på vores færd gennem denne verden. Når du ved at de er der, og du ved hvad de hver især kan hjælpe dig med, så kan du bruge deres vejledning meget konkret i din hverdag. Med denne læsning vil de præsentere sig for dig gennem mig, og du kommer til at kende hver enkelt af dem.

 

Vi har alle et team på mellem 4-7 åndelige vejledere, der vejleder os på vores færd gennem livet. De er sjæle ligesom os, men de har valgt en anden form for menneskelig oplevelse end vi har. I stedet for at inkarnere på jorden, og på den måde have en menneskelig oplevelse, har de valgt, at fungere som vejledere for os, der har valgt at inkarnere på jord.

Vores Spirit Guides er sjæle, der tidligere har inkarneret på jorden, og derfor har et indgående kendskab til hvad det vil sige, at leve her.  De er nået længere i deres spirituelle udvikling end vi er, og har derfor en langt højere vibration. Det betyder, at de har et højere niveau at vejlede os fra, samtidig med, at de observerer vores liv fra et perspektiv der giver dem et helt andet overblik end vi selv har. Det betyder derfor også, at de kan guide dig i forhold til at træffe de rigtige valg, for de ved allerede hvilken vej der er den bedste for dig.

De er vores personlige guider, de er her for os. De er her for at hjælpe os i vores spirituelle udvikling,  og for at hjælpe os med at udleve vores Guddommelige Gaver.

De assisterer os, beskytter os og inspirerer os. 

Akasha arkivet

Al information om dig findes i Akasha-arkivet. Dette er sjælens arkiv, og det indeholder information om alle sjæle, og om alle valg hver enkelt sjæl nogensinde har truffet. Denne information er naturligt tilgængelig for dig på sjælens niveau, hvor al viden er intuitivt tilgængelig. 

Ved at tilgå dit arkiv kan jeg skabe kontakt til dine guider, og de kan kommunikere information om dem selv, og eventuelle budskaber til dig, gennem mig.

Sådan foregår det

En Akasha læsning foregår ved, at du giver mig tilladelse til, at tilgå dit Akasha arkiv. Med din tilladelse kan jeg tilgå dit Akasha-arkiv, og skabe kontakt til dine guides. Jeg henter konkret information om dem, og du får derfor en profil for hver af dem med konkret information.

Sessionen foregår via telefon eller videomøde. Du får tilsendt et telefonnummer/videolink du skal ringe til ved sessionens start. Samtalen optages, og du får tilsendt et link til lydoptagelsen efter samtalen.  

Pris

Pris 1695 Dkr


 
Jeg har været igenne en spiritguide læsning hos Katja. Det er virkelig fantastisk. Jeg har været klar over at jeg har nogle guider der hjælper mig - men NU efter samtalen med Katja, så ved jeg hvem de er og hvordan jeg kan bruge dem - og til hvad. Jeg er sikker på at det vil have stor betydning for mig fremover. Det føles som om jeg har fået et hold nye venner eller familiemedlemmer, også selvom jeg ved at de jo hele tiden har været der for mig,
— Grethe
Videosession med Akasha læsning
Endnu engang blev min tillid til Katjas evner bekræftet. At kende sine guider er guld. Min ellers store skepsis på hvem jeg selv er i forhold til hvad jeg ønsker mig at være er blevet udvisket, idet jeg genkender alle mine ønsker og fordele. Og mine håb om hvad jeg kan opnå med mine evner, kan jeg nu se på positivt og vil handle på, fordi jeg jeg ved hvem jeg skal henvende mig til for at få den hjælp jeg behøver i enhver situation. Tak fra hjertet Katja, for at have være kanal for denne introduktion.
— Lisbeth
Katja er bare rigtig god, og jeg oplever, at det er af rigtig stor værdi, det som hun formidler 🤗 Jeg mærker tydeligt, at hendes læsning er spot on til mig. Den rammer lige ind i de anliggender, hvor jeg har følt mig allermest ensom og udfordret i forhold til at være og udtrykke mig. Det giver mig en dejlig ro og glæde at dykke ind i min indre verden med disse guider ved hånden. Jeg føler mig tryg ved at gå vejen, for nu har jeg nogen at tale med og lade op med, så jeg frejdigt og tillidsfuldt kan “holde snuden i sporet”, også når noget udfordrer.
— Lis