Akasha læsning - Din guddommelige gave

Hvad er din guddommelige gave? Den du skal have i spil for, at kunne opleve personlig tilfredshed og succes i livet. 

Da din sjæl blev skabt, blev den sammensat af en række guddommelige kvaliteter. Disse kvaliteter bestemmer, hvem du er, din adfærd, hvad der er dine styrker og hvad der er dine udfordringer. De fortæller hvad du trives med, og hvad du mistrives med.  Summen af disse kvaliteter, og din guddommelige gave er din sjæls blueprint. 

Dette blueprint fortæller præcist, hvad du skal have i spil for at være lykkelig, og hvordan dit liv ser ud, hvis du ikke har det i spil. Din sjæls blueprint forandrer sig aldrig, men søger at blive udlevet liv efter liv. Det er hvem du er i din kerne - i din sjæl. 

Når du kender og forstår dit blueprint, så får du en fantastisk ramme for at træffe de rigtige valg for dig her i livet, så de bedste kvaliteter i dit blueprint får lov at blive udlevet fuldt ud.

Akasha arkivet

Al information om dig findes i Akasha-arkivet. Dette er sjælens arkiv, og det indeholder information om alle sjæle, og om alle valg hver enkelt sjæl nogensinde har truffet. Denne information er naturligt tilgængelig for dig på sjælens niveau, hvor al viden er intuitivt tilgængelig. 

Ved at tilgå arkivet kan jeg ikke bare indhente information om, hvordan dit blueprint ser ud, men også se, om du p.t. udlever det, og om der er noget der holder dig tilbage fra at udleve det. Her kan jeg se alle blokeringer fra dit nuværende liv og alle karma-bånd fra tidligere liv, og andre restriktioner der måtte have påvirket realiseringen af dit blueprint.

Eller sagt på en anden måde; Jeg kan se hvilke revner ridser og buler din sjæl fået gennem tiden. Og har de gjort, at du går og gemmer dig lidt? Har du trukket dig tilbage? 

Sådan foregår det

En Akasha læsning foregår ved, at du giver mig tilladelse til, at tilgå dit Akasha arkiv. Med din tilladelse kan jeg tilgå den grundlæggende information om dig, og afdække alle væsentlige elementer i dit blueprint, og afdække alle de blokeringer du oplever p.t. Det er meget præcist, og den viden jeg får er meget direkte. F.eks kan jeg ikke blot fortælle dig hvilke blokeringer du har, men også præcis, hvordan du fik dem og hvordan de stadig påvirker dig. Hvis det er i et tidligere liv, kan jeg fortælle dig hvilket liv det var, og hvad du oplevede dengang, som fik dig til at acceptere den overbevisning, som nu udleves som en blokering. 

Alle disse elementer afdækker jeg i dit arkiv i en proces som tager et par timer. Derefter har vi en samtale i ca. en time, hvor jeg gennemgår hvad jeg har fundet frem til. Sammen gennemgår vi dit blueprint. Vi taler om hvilken gave du har, og hvordan du kan udleve den. Vi gennemgår alle de blokeringer du har, og du får klarhed over hvordan de fungerer i dit sind, og hvordan de opstod.  

Du får også information om, hvilke speciale din sjæl har, hvor hvordan det influerer på dit liv, hvilket overordnet livstema din sjæl har valgt, for dette liv samt information om, hvordan du er i kontakt med dit Højere Selv.

Når du har klarhed, og du forstår, så er næste skridt at rense alt det væk som forstyrrer dit blueprint. Jeg kan fjerne alle gamle bånd, og jeg kan bane vejen for at dit blueprint kan stråle, men det er kun din intention der bestemmer om det får lov at ske. Derfor sætter vi sammen intentionen, og sammen løfter vi dig fri af gamle bånd. 

Efter sessionen vil du få hjemmearbejde. For i de efterfølgende 3 uger skal du arbejde aktivt på at udleve dit blueprint således at resterne af de gamle negative mønstre ikke tilføres nye energi. Din klarhed fra sessionen, og din intention, sikrer at det sker, og hjemmearbejdet støtter det.

Sessionen foregår via telefon eller som videomøde og varer ca. halvanden time. Du får tilsendt et telefonnummer du skal ringe til ved sessionens start. Samtalen optages, og du får tilsendt et link til lydoptagelsen efter samtalen.  Ønsker du ikke optagelsen optaget, så giv besked når du bestiller. Mødet kan afholdes som videomøde hvis du ønsker det. Ved videomøder vil du få tilsendt et link som skal aktiveres når sessionen starter. Ved videomøder vil du også få et link med lydoptagelse fra sessionen.

Pris

2595 Dkr.

 
Tusinde tak for en fantastisk gennemgribende session. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, selvom jeg har prøvet og søgt mange steder. Du arbejder grundigt og virkeligt dybt, og du har en fantastisk måde at formidle svære ting kærligt. Jeg er meget glad ved tanken om, og tror også på, at jeg er fri til at vælge hvad jeg vil med mit liv.
— Bente
IMG_4896-Edit-Edit-Edit-3.jpg
Det er fedt at få at vide hvilke gaver man har med sig, det giver så pludselig mening at man er som man er - og det betyder også meget at Katja er så god til at formidle oplysningerne og sætte forståelige ord på. Jeg glæder mig til at bruge mine gaver bevidst fremover og se hvilke forandringer der kommer ud af det :)
— Pia
Jeg har haft fornøjelsen af en af Katjas Akasha-læsninger. Det var horisont-udvidende på mange planer, og det har givet mig muligheden for en ny start- men også at lære af fortiden. Der et spændende, kraftfuldt og virkningsfuldt værktøj Katja har fat i -kombineret med hendes kærlige og kompetente tilgang til mennesker og deres spirituelle udvikling. Kan varmt anbefales.
— Tina
Der er virkelig gods i det Katja kommer med. Der er ikke noget med at hun gentager sig selv, eller væver rundt, eller bare siger noget, som jeg egentlig godt ved. Hun går virkelig dybt, og evner at hive ting frem i lyset, som jeg har arbejdet virkelig hårdt på, for at skjule for mig selv. Og hun evner at holde mig fast i et rum, hvor det bliver bærligt at se på det. Det er ikke engang særlig smertefuldt, det bliver bare helt objektivt, sådan er det, og det er hverken godt eller skidt, det er bare sådan det her. Sikken en lettelse, at opdage, at alle disse monstre i mine skygger, pludselig kan håndteres. Katja, du er så genial, så fuld af visdom. Tak, tak, tak.
— Anettt
Tak for at du er til og viser vej. Jeg er fyldt med forundring og en glæde, og ved at jeg går en spændende tid i møde. Jeg oplever en dyb ro i mig. Ja, det er faktisk svært at forklare hvor dyb den er, men jeg er sikker på at du ved hvad jeg snakker om. Jeg takker mange gange, og jeg er nu sikker på, at jeg kommer til at opleve effekten i mit liv.
— Betina
På en samtale på ca. en time, har Katja fremlagt de blokeringer og begrænsninger jeg har tilegnet mig i løbet af alle mine liv, siden min sjæls skabelse. Katja har på sin kærlige og indlevende måde fortalt mig om mine mønstre. Lært mig, hvordan jeg kan komme videre med min nye viden og finde ind til mit Guddommelige Selv
— Joan