Akasha læsning - Hjælp til at forstå en livssituation

Oplever du at være i en ubehagelig situation privat eller arbejdsmæssigt. En læsning i Akasha-arkivet kan afsløre hvorfor du har denne oplevelse, og kan guide dig i hvordan du kommer bedst igennem den.

I en situationslæsning har vi fokus på, hvad derfor foregår i dit liv lige nu og her. 

Du er måske i en situation, der ikke er så behagelig privat eller arbejdsmæssigt, en situation der undrer dig over eller du oplever et eller flere tilbagevendende temaer og situationer som du gerne vil kende årsag bag og på den måde komme til livs.

Bag alt hvad vi oplever ligger mønstre skabt gennem vores tidligere valg i dette eller tidligere liv. Disse mønstre er som programmer i en computer, og de gentages ofte igen og igen uden at vi oplever at kunne forhindre det. 

Det kan være du endnu engang har oplevet at have mistet dit job, og undrer dig over hvorfor det skete igen. Måske er du på vej ind i et nyt job, og er bange for at mønstret skal gentage sig igen.  Eller det kunne være et forhold hvor du oplever et mønster som tilsyneladende gentager sig.

Nogen gang kan det virke som helt tåbelige ting, som ser ud til at forfølge dig. At din bil altid går i stykker, du altid får parkeringsbøder, etc. En række af disse hændelser kan ses i et helt nyt lys efter et besøg i Akasha-arkivet.

Eksempler på emner jeg har hjulpet klienter med:

  • Fødevareintolerencer

  • Smerter i ryg og lænd

  • Smerte i forbindelse med at skulle sige farvel til et elsket dyr

  • Pengeproblemer og økonomisk stress

  • Astma

  • Frygt for at miste job

  • Frygt i forbindelse med at søge nyt job

  • Kraftig irritation over det danske vejr

  • Frygt for at springe ud som behandler

  • Dårligt syn

Akasha arkivet

Al information om dig findes i Akasha-arkivet. Dette er sjælens arkiv, og det indeholder information om alle sjæle, og om alle valg hver enkelt sjæl nogensinde har truffet. Denne information er naturligt tilgængelig for dig på sjælens niveau, hvor al viden er intuitivt tilgængelig. 

Ved at tilgå dit arkiv kan jeg hente informationen frem og gøre den forståelig for dig. Her kan jeg se alle blokeringer fra dit nuværende liv og alle karma-bånd fra tidligere liv, og andre restriktioner der måtte påvirke sin situation i livet lige nu.

Sådan foregår det

En Akasha læsning foregår ved, at du giver mig tilladelse til, at tilgå dit Akasha arkiv. Med din tilladelse kan jeg tilgå dit Akasha-arkiv, og afdække  hvad der påvirker dit livsmønster lige nu. Det er meget præcist, og den viden jeg får er meget direkte. F.eks kan jeg ikke blot fortælle dig hvilke blokeringer du har, men også præcis, hvordan du fik dem og hvordan de stadig påvirker dig. Hvis det er i et tidligere liv, kan jeg fortælle dig hvilket liv det var, og hvad du oplevede dengang, som fik dig til at acceptere den overbevisning, som nu udleves som en blokering. 

Alle disse elementer afdækker jeg i dit arkiv i en proces som tager et par timer. Derefter har vi en samtale i ca. en time, hvor jeg gennemgår hvad jeg har fundet frem til. Sammen gennemgår vi din situation og de mønstre som påvirker den. Vi gennemgår alle de blokeringer du har, og du får klarhed over hvordan de fungerer i dit sind, og hvordan de opstod.  

Når du har klarhed, og du forstår, så er næste skridt at rense alt det væk som du ikke længere ønsker. Det sker dels ved at jeg renser i arkivet, og del ved at du får hjemmearbejde i de efterfølgende uger.

Sessionen foregår via telefon eller som videomøde og varer en time til halvanden. Du får tilsendt et telefonnummer du skal ringe til ved sessionens start. Samtalen optages, og du får tilsendt et link til lydoptagelsen efter samtalen.  

Pris

Pris  2595 Dkr

 
På en samtale på ca. en time, har Katja fremlagt de blokeringer og begrænsninger jeg har tilegnet mig i løbet af alle mine liv, siden min sjæls skabelse. Katja har på sin kærlige og indlevende måde fortalt mig om mine mønstre. Lært mig, hvordan jeg kan komme videre med min nye viden og finde ind til mit Guddommelige Selv
— Joan
Alt er forandret! Katja har renset mit Akasha arkiv. Med kun ganske få oplysninger fra mig gik hun i gang. Da hun efterfølgende fortalte mig, hvilke blokeringer og begrænsninger, der havde styret mig, var det som et se i et spejl. Forklaringen på, hvordan jeg kunne leve i fuld overensstemmelse med mine inderste værdier og løse netop de opgaver, som er helt naturlige for mig ramte på en prik. Frigørelsen til at være mig, fuldt og helt har været forvandlende og intet er mere som før!
— Ejlif
Jeg har så stor respekt for det Katja kan, og har gjort for mig. Jeg synes det var dyrt da jeg bestilte tiden. Men hvis det her har den effekt som jeg allerede nu fornemmer, så er det slet ikke noget der kan vurderes i penge - det er uvurderligt, uden sammenligning og pengene værd og mere til. Meget mere.
— Annett
Jeg har været igennem en Akasha læsning hos Katja. Det kan absolut anbefales. Helt fantastisk træffende, og det gav stor mening for mig. Katjas læsning hjælper mig til at forstå hvor jeg har blokeringer, og hvor de kommer fra.
— Marny