Vejledningssamtaler

Booking – telefon eller skype session

Send sms med det ønskede tidspunkt eller ring på tlf.: 2860 7308. Når du modtager en bekræftelse fra mig har vi en aftale.

Pris: 900 kr. – Beløbet indbetales via mobilepay til 2860 7308
Varighed ca. 45-60 min.
Skypenavn: katja.strandgaard

På dagen for vores aftale sidder jeg klar på det aftalte tidspunkt. Ring derfor så præcist som muligt.

 

Instagram-29Det at undervise og formidle har altid faldet mig utrolig nemt. Jeg har flair for det og elsker at gøre det. Som med al udvikling har det også betydet, at jeg selv har været nødt til at give slip på en masse negative overbevisninger om mig selv og mit værd. Det har primært været bundet til det, at turde stå frem og stå ved mine evner som terapeut, selv om jeg ikke har et uddannelsesbevis som psykoterapeut, psykolog eller lignende.

I dag ved jeg bedre. I dag ved jeg, at det til enhver tid handler om, at jeg skal træde til side og lade Ham der har svarere tale igennem mig. Og det kan jeg.

Når jeg taler med dig i vejledningssamtaler er det min – eller din – indre vejleder, der fortæller mig, hvad mine svar til dig skal være og hvilke sammenligninger og eksempler jeg skal bruge. Ofte oplever jeg at begynde at sige noget som jeg (Katja) ikke aner, hvor ender henne. Men det ender altid lige dér, hvor det skal. Det er fantastisk at opleve – hver gang.

Emnerne for vores samtaler kan være mange. Ofte handler om det, du står i lige nu.

Bachs Bomsterremedier eller æteriske olier

Som et supplement til vejledningssamtalen har du mulighed for, at få hjælp fra Bachs Blomsterremedier eller æteriske olier fra doTERRA. Blomsterremedierne er homøopatiske remedier, der hjælper dig med at bryde mønstre og overbevisninger, der ikke længere tjener dig, udvikle tillid til egne evner, give slip på angst og frygt eller kærligt fastholde dig i din process. De æteriske olier er en blid og nænsom måde, at fx. løfte dig og opløse det, der ikke længere gavner dig eller afhjælpe en fysisk skavank.
Både Bach remedierne og olierne gør, at det emne eller mønster der er ‘oppe’ ikke længere kan fortrænges og fastholder dig i den process, der er gavnlig for dig.

En behandlingsflaske med Bachremedier eller en æterisk olie (5 ml blandet med kokosolie således, at det kan bruges på huden) i forbindelse med en vejledningssamtale, er gratis. Sendes hjem til dig.

Samtalen foregår over telefonen eller skype.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en vejledningssamtale, så ring til mig. Under referencer kan du læse, om andres oplevelser med min vejledning/undervisning.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

katjamariaunderskrift