Sand fornægtelse

DSC_0106-2

Efter mit blogindlæg forleden som endte i en konklusion der hed ‘Du skal overgive dig til din storhed, din værdighed og din perfekthed’ er det nærliggende, at komme nærmere ind på, hvordan man så lige gør det.

Hvordan ser man – og fastholder – sin storhed, sin værdighed og sin perfekthed, når man nu er i en situation som fortæller alt andet.

Det gør man ved at bruge sand fornægtelse.

Sand fornægtelse er ifølge Et Kursus i Mirakler, den eneste måde, at bruge fornægtelse på. Der er nemlig tale om fornægtelse af egoets opfattelse af dig eller din situation.

Spørg dig selv; ‘Hvad er jeg i sandhed?’

– Værdig
– Perfekt
– Sund og rask
– Kærlighed
– Givende
– Omsorgsfuld

Listen kan enten fortsættes med mange flere ord eller den kan rumme ét ord. Det er lige meget. Alle ordene er indholdt i hinanden. Er jeg værdig er jeg naturligvis perfekt. Er jeg perfekt er jeg naturligvis sund og rask osv.

Når jeg står i en oplevelse som fx forleden dag, hvor jeg oplever smerter, så bruger jeg (når jeg husker det ;0)) ovenstående tilgivelsesmetode.

Jeg VED, at jeg er ovenstående ord. At jeg har en anden oplevelse er fejlen, jeg ønsker at rette. Jeg gør det ved at holde mine tanker, følelser og oplevelser op mod min viden; Kan jeg have smerter, når jeg er værdig, perfekt, sund og rask…..?’ Nej, det er en fejltagelse og så giver jeg slip på den.

Bemærker jeg smerten igen siger jeg; ‘nej, det kan ikke lade sig gøre’. Og fortsætter mine gøremål.

Jeg har et eksempel:

For år tilbage fik jeg en aften inspiration til at mine drenge og jeg skulle have en hund (det var før Flemming). Inspirationen var meget specifik; ‘Det skal være en Cairn Terrier og I skal kalde den Sidse’. Jeg var på den ene siden meget opstemt pga udsigten til en hund og på den anden side dybt bekymret. Sådan er det ofte med inspiration. Først får man YES! følelsen og derefter følger egoet med en anden fortolkning.

Jeg havde flere bekymringer mht anskaffelse af en hund, men den jeg her vil fortælle om var det faktum, at jeg oplevede at være allergisk overfor fx hunde. I kraft af, at jeg ikke var i tvivl om vejledningens ægthed fik vi en Cairn Terrier der hed Sidse. Og ganske rigtigt. Jeg var allergisk.

Min reaktion var helt automatisk fornægtelse. Helligånden tager ikke fejl. Jeg brugte sætninger som; Det kan ganske enkelt ikke være rigtigt, det er ikke muligt, det er en fejl. Jeg overvejede aldrig at skille mig af med hunden. Det var den allergiske reaktion der skulle ud af mit liv. Fra en bekendt hørte jeg om et homeopatisk middel, der ville kunne hjælpe med den kropslige reaktion (åndenød). Jeg mærkede efter og henvendte mig til Homeoteket på Frederiksberg. De sendte mig nogle dråber som jeg tog i løbet af dagen i kombination med fornægtelsen. Efter 14 dage var reaktionen væk.

Læg mærke til, at jeg anvendte ‘medicin’ sammen med fornægtelsen. Det er helt okay. Når bare det kommer efter selve tilgivelse. For ellers ville det være at søge helbredelsen ude i verden.

Det er ikke meningen, at vi skal lide. Og vi skal ikke bevise vores tro på Gud, ved ikke at benytte en eller anden form for lindring. Så gør, hvad der føles rigtigt efter, at du har tilgivet.

Kærligst
Katja

PS. Billedet er malet af Torben Nødholt og hedder ‘Urørlig’.

0 Comments
Previous Post
20160217_113436
Next Post
DSC_0381