Priser og vilkår

ksperfect291X361At lytte, lære og handle.

Det er forudsætningerne for min egen spirituelle udvikling, som er baseret på Et Kursus i Mirakler. Det har bl.a. lært mig, at min sande natur er fuldkommen kærlighed, og at alt allerede er mig givet. At have det som udgangspunkt gør, at jeg lever mit liv i fred og tillid til alt.

Derfor har jeg valgt, at slippe betaling for mine ydelser fri, og udelukkende basere min indtægt på donationer. Det betyder i praksis, at du betaler det der føles rigtigt i forhold til den ydelse du har modtaget. Da donation betragtes som almindelig indtægt, og der således afregnes både moms og skat af dem, har du mulighed for at få en kvittering, såfremt du ønsker det.

Samtalerne foregår i dagtimerne over telefon eller skype. Det er en god idé, at booke en samtale med mig, da du ellers ikke kan være sikker på, at jeg har tid til at tale med dig.

Er du interesseret i en samtale, et 30 dages forløb eller vil du blot vide mere om mig eller Et Kursus i Mirakler, er du meget velkommen til at ringe til mig på tlf. 2860 7308. Så vil vi sammen finde ud af, om samtaler med mig, er det rigtige for dig.