Øhhh Skat…..du lugter!

DSC_0089-2

Og ja, det gør jeg eller rettere, det gør vi alle i familien – selv hundene. For jeg har i den grad forelsket mig i æteriske olier.

Jeg er stadig på min uddannelsesrejse sammen med Maria Madgalene. Og for tiden peger hun på æteriske olier og alle de fantastiske måder de kan bruges på.

For nogle uger siden afsluttede jeg den chakrakur jeg påbegyndte, da jeg blev undervist i krystaller. En chakrakur betyder, at man dagligt drikker krystalessens (et glas vand, hvor der har ligget en krystal og afgivet energi natten over) dagligt med sten, der repræsenterer de 7 chakra. Et for et. Det har været en spændende tur, men den har også givet mig nogle fysiske udfordringer. Ser du, jeg har engang indtrængende bedt om, at måtte kunne følge med alt, hvad der sker i min krop og mit sind i forbindelse med min spirituelle udvikling. BIG mistake?? Jeg har forsøgt at rette op på den fejl, men det sker ikke. Så jeg har givet slip i tillid til, at den indsigt og viden jeg opnår skal anvendes på bedste måde.

I forbindelse med kuren oplevede jeg, at hver gang jeg skiftede sten fik jeg ondt i mine led. Jeg fik at vide, at det er helt normalt når energien rejses i kroppen og det gik da også over efter et døgn. Min rejse med krystallerne har påvirket snart sagt alle organer i min krop, hvilket har bevirket at jeg nu har SÅ ømme fødder, at jeg næsten ikke kan gå. Min påvirkning af organerne har ‘aktiveret’ alle – nogle mere end andre – zoneterapipunkter under mine fødder.

Jeg var kortvarigt helt lost, men så pegede Maria Magdalene på æteriske olier og kors, hvor er det skønt med noget lindring. Pt. halvligger jeg i sofaen i en duft af merian, røgelse og oregano – en blanding som kaldes ‘flydende morfin’. Den har jeg smurt mine ankler ind i, og det hjælper øjeblikkeligt. Under fødder har jeg smurt en blanding, der hedder ‘fredfyldt barn’. Den anvendes primært til børn med adhd og lignende, men den har også været til stor hjælp for både mit og Flemmings indre barn.

Fra olien er smurt fx under fødderne går der 30 sekunder, så er de virksomme stoffer ude i blodbanen. Lige nu har jeg fx oplevelsen af en let snurrende fornemmelse og af, at være rundtosset. Det er den ‘flydende morfin’.

En ting er, at der er en fysisk hjælp at hente fra olierne, men de kommer også med guddommelig spirituel hjælp. Tag fx. den ‘flydende morfin’. I den er de spirituelle gaver følgende; at give slip på frygt og dermed opnå fred, at slippe tvangstankekværnen og stilne sindet samt lære, at slippe vores usunde tilknytninger.

Det er guld værd. Der er ikke noget at sige til, at æteriske olier var 2 af de 3 gaver de Hellige 3 Konger havde med til det nyfødte Jesusbarn i sin tid!

Kærligst
Katja

0 Comments
Previous Post
2016-04-16 13.37.52
Next Post
DSC_0077