Jeg er Katja Maria

I am Katja Maria

I mange år har jeg haft en oplevelse af, at der lå en skjult betydning i mit navn. Det viser sig nu, at der er to.

Den ene knytter sig til navnet Katja. Ser du, jeg kom til jorden sendt af Gud for at undervise i Hans Kærlighed. Og det gjorde jeg med ord fra det øjeblik jeg kunne tale. Jeg underviste i min familie og især mine forældre, hvis forhold var på vej mod skilsmisse. Men de lyttede ikke. Min frustration over, at have en klar mission og samtidig en oplevelse af, ikke at kunne udføre den førte til, at jeg i en alder af 4-5 år rasede mod Gud for ikke at støtte mig og mod mine forældre for ikke at lytte. Jeg besluttede, at jeg hellere ville dø, end at leve uden at kunne udleve mit livs formål. Jeg besluttede mig for, at holde op med at trække vejret og på den måde dø. Jeg udviklede en voldsom astmatisk allergi over for katte. På det tidspunkt havde vi en kat i familien.

Jeg døde ikke – og så alligevel. En stor del af mig døde.

Mange år er gået siden da og jeg har jeg arbejdet mig tilbage, til livet og kærligheden.

Den betydning jeg har følt i navnet Katja er, at når jeg fuldt ud forstår og fuldt ud accepterer Hvem og Hvad jeg er, så vil jeg kunne sige ja til katten: Kat – ja. Det vil være et endegyldigt farvel til astma og allergier og et stort velkommen til Livet, Kærligheden og min Funktion.

Så kommer jeg til den anden skjulte betydning i mit navn.

Den knytter sig til navnet Maria. Jeg er vokset op i en katolsk familie og min mor har altid fortalt mig, at jeg er opkaldt efter ‘jomfruen’ (Jomfru Maria). Men det er mere end det. Jeg har hele dette år været undervist af Maria Magdalene, som har givet mig mange og smukke indsigter. Jeg har også haft visioner om mit liv sammen med hende. En af de ting hun har bekræftet for mig er, at Maria er ikke et navn – det er en titel. Det er titlen på healere/terapeuter med samme uddannelsesmæssige baggrund som ‘Jomfru Maria’ og Maria Magdalene. En titel, som det nu er tid til, at jeg fuldt ud tager på mig og til mig.

Jeg er en Maria. En terapeut. En healer.

Jeg er
katjamariaunderskrift

 

 

 

 

0 Comments
Previous Post
2016-09-17-15-27-32
Next Post
15235427_10154787369532171_304262460044122546_o