Jeg er under oplæring!

2016-04-16 13.37.52

Og det i den grad!

For nogen tid siden skrev jeg om, at Maria Magdalene kom til mig i en healingssituation. Du kan læse om det her. Hun fortalte mig dengang, at jeg skulle begynde at heale andre og at hun ville oplære mig i de metoder, hun selv anvendte tilbage i tiden.

Jeg sagde ‘ja tak’ til undervisningen. Og den har så pågået lige siden.

Undervisningen har indtil videre omfattet viden om chakra, krystaller og pt. æteriske olier. Det er vanvittigt spændende især for sådan én som mig, som ikke har beskæftiget mig særlig meget med kroppen. En af flere faldgruber som studerende i Kursus i Mirakler er, at tilsidesætte kroppen, idet den er produkt af egoet og fordi al tilgivelse foregår i sindet. Man kan ganske enkelt komme til, at fortælle sig selv, at der er ting man ikke må beskæftige sig med, når man studerer Kurset. Det er der stadig mange, der kontakter mig om.

Igennem årene har jeg måttet arbejde med mit syn på kroppen som middel til ‘at give slip’ og er nu nået dertil, hvor jeg aktivt kan bruge den, som det vidunderlige kommunikationsapparat den er.

For ikke alene kommunikerer min krop med mig selv og fortæller alt det jeg har behov for at vide – hvis jeg lytter. Men den kommunikerer også fortrinligt med andre kroppe. Jeg har nu i en del år kommunikeret Kursets budskab via samtaler eller skriftlig kommunikation (30 dages programmet). Og det har fungeret rigtig fint for mange. MEN, der er også rigtig mange, der har brug for en fysisk oplevelse – det er ganske enkelt den måde, de bedst kommunikerer på. De har altså brug for, at der mellem mig som behandler og deres helbredelse er et remedie, der er håndgribeligt for dem.

Dette remedie kan fx være en krystal, en olie eller fx Bachs Blomsterremedier, som jeg har taget ned fra hylden og støvet af (fantastiske remedier i øvrigt).

Maria underviser mig, via billeder fra dengang, hvor hun gik sammen med Jesus, peger på, hvilke remedier jeg skal anskaffe, hvilke bøger jeg skal læse og hvem jeg evt. skal tale med. En helt fantastisk rejse som jeg glæder over at kunne dele med jer.

Et af billederne fra dengang er af Jesus, der taler med en større skare af mennesker. Han er nødt til at tale i lignelser, for ellers vil han blive stenet for gudsbespottelse (og de var også hurtige på aftrækkeren dengang). Maria sidder på hug blandt en gruppe tilhørende. Hun smører dem med olier som hun ved, har forløsende effekt samtidig med, at hun tilgiver i sit sind.

På den måde, var Jesus og Maria et perfekt makkerpar.

 

Kærligst
Katja

0 Comments
Previous Post
DSC_0080
Next Post
DSC_0089-2