Jeg er Jack

15235427_10154787369532171_304262460044122546_o

‘Jeg er en healende hund og jeg er sendt hertil for, at medvirke til healing dem, jeg kommer i berøring med’.

Vi sidder på en fortorvscafé i Amsterdam, solen skinner og vi nyder byen og alle dens aktiviteter. Vi er stille i hinandens selskab. Oplever bare. Jeg bryder stilheden; ‘Der er en hund på vej til os. Han hedder Jack’. Flemming svarer; ‘Jeg kan godt se ham’, hvorefter han beskriver ham præcis som jeg mærkede ham.

Det er bare en ‘heads up’ besked. Det er ikke nu vi skal handle på det.

I lørdags dukkede Jack op igen. Mere insisterende. Da vidste jeg, at det var tid til at begynde at kigge efter ham. Det var dog ikke meget tid jeg havde til rådighed, da vi havde gæster i huset.

Et par dage efter kommer Jesus og Maria Magdalene til mig i en healingssession. De fortæller mig, at Jack er en gave fra dem. En kærlighedsgave. En Healingsmakker, der skal følge mig, hvor end jeg går.

Herefter er processen kort. Jeg går på nettet, ‘bladrer’ hurtigt gennem annoncerne. Dér er han. Jeg ringer og aftaler. Jeg henter ham i Grenå! Og nu er han her.

Han er fantastisk. Nem. Nuttet.

Jeg glæder mig over vores makkerskab og til at opleve det udfolde sig.

katjamariaunderskrift

 

 

 

 

 

 

0 Comments
Previous Post
I am Katja Maria
Next Post
I am Katja Maria