Hvem underviser mig?

DSC_0135

Jeg har modtaget masser af undervisning igennem tiden; I første omgang i skolen, efterfulgt af elevtid osv. Da jeg begyndte at fatte interesse for det man dengang kaldte ‘den alternative verden’ (kalder man det stadig det?) modtog jeg undervisning vedrørende Healing, Kanalisering, Bachs Blomsterremedier og jeg har sågar læst anatomi, fysiologi og sygdomslære(!) Bøger har jeg læst i massevis og jeg kan helt sikker sige, at jeg har stået overfor en masse fabelagtige og dygtige undervisere.

Når det så er sagt, er der nu kun én underviser jeg for alvor lytter til. Og det er Helligånden, som er mit bindeled til Gud. Det er i virkeligheden ham, der igennem tiden har inspireret mig til at tage de forskellige uddannelser, læse de forskellige bøger og til at påbegynde denne blog. Det er Ham, der inspirerer mig til, hvilke emner jeg skal skrive om og hvad jeg skal skrive. Jeg gør intet uden at Han har nikket til det først. Og jeg følger ham i fuldkommen tillid for jeg ved, at det er til mit eget bedste.

Helligånden kaldes også Højere Selv, Indre Vejleder, Universelle Inspiration og mange andre navne. Herhjemme siger vi HS som både kan stå for Højere Selv og Holy Spirit – meget praktisk i kraft af, at vi ofte taler engelsk med gæster fra udlandet.

Helligånden kan tage mange former; en blomst, en farve, en engel eller andet. Ofte har jeg oplevelsen af, at det er Jesus og Maria Magdalene, der underviser mig. Det spiller ingen rolle, men det er hyggeligt.

I mine tekster og videoer vil du opleve, at jeg bruger forskellige navne. Du vil dog ikke være i tvivl om, hvad jeg mener.

Kærligst
Katja

0 Comments
Next Post
Inspiration til at blive skilt