DSC_0259-3

Fjernhealing

Fjernhealing – varighed ca. 30 min
Pris: kr. 450

eller

Fjernhealing plus vejledningssamtale – varighed i alt en time
Pris: kr 900

Beløbet indbetales via mobilepay 2860 7308 eller på konto nr 4314 3172191304
Kontakt mig pr. sms eller mail@katjastrandgaard.dk for, at bestille fjernhealing

Bliv behandlet i eget hjem!

Metoden jeg anvender er unik, effektiv og vil give dig en øjeblikkelig virkning. Du kan fx. opleve en lettelse i kroppen, ændring af dit humør og at du efterfølgende meget nemmere kan høre, din indre vejledning og mærke dit næste skridt.

Det jeg gør er, at mærke, hvilke følelser der blokerer dig eller støjer, så du ikke kan høre din indre vejledning. Disse følelser skriver jeg ned. Herefter tilgiver jeg følelserne en for en – både i dig og i mig. Derefter fylder jeg det ’’tomrum’ den tilgivne følelse har efterladt, med en kærligt og konstruktivt følelse. Fx.

Skyld – Kærlighed
Frygt – Fred
Modløshed – Mod
Håbløshed – Klarhed

Vi er ét.

Grunden til, at jeg tilgiver følelserne i både både dig og mig er fordi jeg ved, at vi er ét. Alle mennesker ‘hænger sammen’ og påvirker hinanden. Så hvad der eksisterer i dig må også eksistere i mig. Det er blandt andet det der gør, at metoden så effektiv. For i stedet for at skabe adskillelse skaber den enhed. Og enhed er lig med Kærlighed.

At jeg fylder ‘tomrummet’ ud med kærlige og konstruktive følelser betyder, at jeg sætter et nyt mål for både dig og mig. Før var målet fx. at føle skyld, frygt, modløshed og ubeslutsomhed. Nu er målet at opleve Kærlighed, fred, mod og klarhed.

Healerhunden Jack ligger hos mig når jeg healer. Han medvirker i healingen og forstærker energien. Jeg behøver ikke engang kalde ham til mig, han kommer automatisk når det er tid. Du kan læse mere om Jack her.

Gør, hvad du har lyst til imens.

Det er ikke vigtigt, hvad du gør mens jeg healer. Der er intet du kan gøre for at forstærke eller forværre oplevelsen. Når jeg er færdig med healingen, sender jeg dig listen over de følelser jeg har fjernet/tilføjet. Mærker jeg, at du skal kigge dybere på nogle af følelserne eller har jeg modtaget en besked til dig, skriver jeg naturligvis også det til dig.

 

katjamariaunderskrift