Det er SÅ let

DSC_0080

…..at modtage inspiration. Det er tiden efter og indtil ny inspiration ankommer, der kan være svær. Nogle gange meget svær.

For egoet dukker som regel op umiddelbart efter inspirationen og sår fx. tvivl, bekymringer eller decideret frygt. Det oplever jeg også. I hvert fald tilbudet fra egoet om, at føle eller tænke sådan. Fx. om denne blog.

Nogle gang reagerer egoet også med begejstring på inspiration. Da jeg fx modtog inspiration til, at skrive denne blog var det med blandende følelser. Bla. uro og ubehag fordi jeg har/havde nogle blokeringer om det at skrive, som jeg skulle give slip på. Da jeg havde kigget på det og accepteret inspirationen vendte egoet og sagde ‘Pisse fedt, nu skal du høre, hvordan det bliver; Du kommer til at skrive 3-4 gange om ugen og bla. bla. bla.’

Egoets strategi er her, at forpeste min inspiration. Fx. ved at holde skarpt øje med, hvor ofte jeg poster og dagligt gøre mig opmærksom på det. Fx her til morgen, hvor det sagde; ‘Godmorgen Katja, i dag er det 17 dage siden, du sidst har skrevet et blogindlæg! Det var vidst ikke sådan det skulle være?!! Du gør det ikke godt nok!’

Der er bare det ved det,
at alle mine indlæg er inspirerede. Det er de nødt til at være. Ellers er det jo bare egoskriverier. De bliver ligesom downloaded til mig. Teksten kommer til mig – dryssende fra oven. Linie for linie. Jeg får vist, hvordan sætningerne skal stå i forhold til hinanden og hvordan det færdige resultat ser ud. Derfor tager det heller ikke mere end 20-25 min fra start til slut at skrive og udgive et indlæg.

Jeg er naturligvis ikke herre over, hvornår og hvor ofte disse inspirationer kommer. Min opgave er bare at tage imod, sige fra overfor eventuel chikane fra egoets side og ellers bare nyde tiden ind imellem.

Hver gang jeg har skrevet et blogindlæg er jeg i øvrigt meget bevidst om, at det i princippet kan være mit sidste indlæg. Det kan være, at jeg bliver inspireret til noget nyt senere i dag….eller i morgen….eller…..

Kærligst
Katja

0 Comments
Previous Post
DSC_0072-2
Next Post
2016-04-16 13.37.52