Arbejdet fuldendes

DSC_0072-2

For ca. 4 år siden havde jeg oplevelsen af, at stå overfor mit ego. Ikke bare egoet som helhed, men den specifikke form egoet har taget i MIT liv. Og det var på det tidspunkt et hæsligt og væmmeligt syn.

Kort før episoden var jeg begyndt at nærkigge på mine overbevisninger om mig selv. Jeg skrev det ene skema efter det andet. Skemaernes emner var det jeg oplevede omkring mig; forhold, job, hus, børn eller kropsligt; allergi, smerter i knæ, ryg osv.

Det gik på et tidspunkt op for mig, at det ikke gav mening, at kigge på alt det udenfor mig uden først at kigge på mig selv. For det er jo mig, og min opfattelse af mig selv, der er udgangspunktet for ALT, hvad jeg oplever.

Så jeg gik igang med at kigge på mine overbevisninger om mig selv. Og det var grimt. Virkeligt grimt. Egoets dagsorden for mig var, at jeg skulle lide, lide og så lide lidt mere. Når jeg var ved at ‘dø’ af mine lidelser ville egoet lette lidt på trykket og give mig en pause, så jeg ville tro, at nu var det overstået. Derefter ville det atter sætte pres på og jeg ville lide, lide og lide.

Mønsteret er fuldstændig genkendeligt for mig. De fysiske udfordringer jeg har oplevet gennem tiden har aldrig været særlig alvorlige. Ofte har andre ikke vidst at jeg oplevede lidelse, men det gjorde jeg.

Den aften jeg lavede skemaet om mig selv og lod alle disse perverse overbevisninger komme op til overfladen blev jeg rystet. Rystet over det intense had, der lå bag overbevisningerne. Som om det ikke skulle være nok fik jeg vist et billede af mig selv. Mig selv om et hus. En fantastisk flot murermestervilla, med store lyse rum og højt til loftet. I husets kælder så det dog anderledes ud; en klam lugt åbenbarede sig da jeg åbnede døren ned til kælderen. Der var mørkt og fugtigt. Jeg tændte lyset og så, at gulvet helt op til soklen var fuld af slanger og krybdyr i alle former. De gled ind og ud mellem hinanden og lavede frygtelige lyde. En stemme fortalte mig, at det er sådan egoet ser ud i dets sande natur – uanset hvordan det ellers præsenterede sig for mig.

Herefter kastede jeg op. Hele natten.

Hvorfor fortæller jeg hele den historie? Det gør jeg pga. min oplevelse i dag.

Seneste lidelse egoet har smidt min vej er en særdeles ubehagelig udgave af allergi. Allergi overfor mine elskede hunde. Allergien viser sig ved astma. Altså kan jeg ikke få vejret i mit eget hjem. Andre ville måske overveje af skille sig af med hundene. Men fandeme nej, om jeg skiller mig af med kærlighed. Jeg bad Helligånden om en vej, og den kom.

Jeg er i dag blevet healet af Julie (læs om Julie nederst i teksten). Det Julie hjælper mig med er bl.a., at sætte turbo på energien, og sætte ord på det jeg ikke selv kan få fat på. Samtidig med, at jeg beskriver hvad der sker i mig og udfører det, der er min del.

Til start i healingen bad jeg Jesus og Maria Magdalene være til stede og sørge for, at det, der skulle ske, ville ske. De stod på hver sin side af mig med hænderne over min mave. Julie sad ved mine fødder og anvendte fodzone healing. Julie bad mig mærke, hvor i kroppen kilden til min oplevelse af lidelse sad. Jeg mærkede det, men mærkede også, at det flyttede rundt. Julie bad mig trække et ferskenfarvet lys ind i min krop. For det kærlige lys ville få lidelseskilden til at stoppe op. Og den gjorde den.

Et væmmeligt gensyn.

Det viste sig – naturligvis – at have form som et krybdyr. Et stort et, med en meget lang hale! Jesus og Maria Magdalene tog det uden videre ud af mig og fyldte tomrummet med tusindvis af små sommerfugle. Herefter gav Maria Magdalene mig nogle korte instrukser og de forsvandt med krybdyret.

Det hun sagde var

  1. Skriv et blogindlæg om dine oplevelser
  2. Tilbyd healing til dine klienter igen
  3. Se dig ikke tilbage

Efter dagens samarbejde stod det endvidere klart for Julie og jeg, at vi skal arbejde sammen om at heale klienter, der ønsker at få et ordentligt spark. Mere om det snart.

 

Kærligst
Katja

 

PS. Julie Posselt er behandler, healer, clairvoyant og en af dem, Helligånden peger på, når jeg har brug for ekstra kraft. Vi arbejder med samme intensitet og kraft og oplever hver gang de mest fantastiske resultater. Du finder Julies hjemmeside her: www.julieposselt.dk

0 Comments
Previous Post
DSC_0381
Next Post
DSC_0080