Æteriske olier – en velduftende vej til Gud

IMG_1018

Æteriske olier er gaver fra Gud og de kan i stor stil bruges til, at undervise os i Kærlighed ved, at fjerne blokeringer og fremelske forskellige kvaliteter i os. Alle olier har både en fysisk medicinsk virkning og en spirituel virkning. Jeg/vi bruger dem i stor stil til begge dele. Fx. ved alle i familien, at hvis de bruger oregano og On Guard (en blandingsolie fra doTERRA) under fødderne, ved første tegn på sygdom, så varer sygdommen kun én dag, hvis den overhovedet bryder frem. Mine drenge kalder det magi ;0)

Når det så er sagt, er det oliernes spirituelle egenskaber, der interesserer mig mest.

Tag for eksempel Bergamotte som burde udleveres til os ved vores fødsel:

Spirituelle egenskaber: En hjerteåbnende olie. Den handler om følelser, tanker og overbevisninger om os selv; selv-kærlighed, selv-værd, selv-accept og selv-had. Kort sagt alle de domme vi holder over os selv. Olien hjælper os til, at gøre det nødvendige for at give slip på vores overbevisninger om, ikke at være gode nok, vores holden tilbage pga. frygt for afvisning og hjælper os med, at elske og acceptere os selv. Den lærer os, at stole på vores indre og ikke bruge tid på, at bekymre os om, hvad andre tænker om os.

Den hjælper os med at give slip på frygt, kritik, behov for accept fra andre, skam, følelsesmæssig smerte, utilstrækkelighed, mindreværd og værdiløshed. Samtidig fremelsker den vores selvværd, vores power, vores evne til at lege og til at føle glæde.

Eller Fennikel

Spirituelle egenskaber: En engleblid olie, der bringer klarhed og løsning i svære situationer. Den opliver sjælen og tillader ånden at udvide sig. Den renser aurafeltet og beskytter os mod påvirkninger udefra. Giver os jordforbindelse og hjælper os med, at forstå de lektioner vi står overfor i dette liv.

Eller Lavendel

Spirituelle egenskaber: Tiltrækker engle til at hjælpe os. Giver os følelsen af, at vi aldrig er alene. Den løfter vægten af negative tanker og ked af det hed og giver balance. Opløser frygt for afvisning.

Eller Spikenard, som var den olie Maria Magdalene brugte til at salve Jesu fødder.

Spirituelle egenskaber: Tilgivelse. Åbner hjertet og tillader lindring af dybt begravet sorg og vrede, hvilket gør plads til følelser af kærlighed og medfølelse. Hjælper med at opløse frygt og have mod til at stå frem. Gør, at vi kan give slip på fortiden. Opløser energiblokeringer, angst og bekymring.

Når det er den spirituelle virkning vi ønsker, er det duften, der gør arbejdet. Jeg bruger fx olierne som parfume og/eller anvender dem i en forstøver i stuen og soveværelset. Mit seneste eksempel på oliernes virkning var fornyligt, da jeg fik lyst til at bruge lavendelolie. Efter et par dage følte jeg mig omringet af engle, kunne ikke tænke på andet en engle. Det viste sig, at være mit nyeste arbejdsområde – mere om det i et andet blogindlæg.

Kærligst

katjamariaunderskrift

 

 

 

 

BEMÆRK
For at en æterisk olie skal kunne undervise dig i kærlig skal du vælge en olie, der er HELT ren og en, der har haft kærlige vækstbetingelser. Det betyder som regel også, at det er olier, der er lidt dyrere end dem, du kan købe i butikkerne. Men det er det værd. Jeg bruger selv olier fra det amerikanske firma doTERRA og det franske firma Florihanna.

0 Comments
Previous Post
CtÄÉSâS‚ß›Uó$í²écMR5I®ÝiÿýM¼vò-Á½H÷Nkgñ±ÿS+ñX–}¨†Y-)g1“ÑHýE_ɕËE™uÝ-rÂT}¬x²|±ÇùT¾´Q¤ÏÿÓÑÂò.ÇLo^1ñÇBÑ2c>0	Âx±Æ<À¡‘¢Vÿx_ﱧ ¢[GÇq¨Mh–¢T‚HÀ6áqÈÈóýªQLrkÐ7ÿ-ØÛÁ4V°VãÃ',Ks¹²yùæ“lœo{3½±·K0ª÷r:Iƒ9l
8°{ÃÀµ—*¯ñ:^3åÒª1šog}²f¾Ô[1–=Ìlv᧦~ÛVyN´Ž†<<²‡jûQck	±´·Iå$…fj¯óSÉËd|œê
—f-/µ‹½Žf¾`1*¨ðÖ®*èçó•_Ü ‘̳#fyTïgŒ1J?™2°³}©³O„Ži¹†'J‚²hó¾š.öí •Úrõª”·GK'ŒÞ.C´»f‘£‘9…l|úUS9øÑÑ»-ª>™%±hÚ@§ï.AΠ’hY‘ÓãŸÛc¸š4!
‰$iÏU
~48ñF8«dV—–pÚ	Òw¹`#iHbwgnwm$U¢‹ë©Am}&會(À>9À§j‚OÙPÓ ²’ÜÛCÉ+Çޕ‚
¡Án¼âŸðî®ÿÊ/­n™
æŸ{:%´ÊÑn~ò9åÁ+·0ÜçîÑôël9úEimuKCcVÚÙ	ŽY7ÜõŒ0¾~åB¢JÚì¬ÖÂXžcws	Ws(!rp
«G³N)½X9~‹M2ÊFï˜7(ܘ[åœUI?DÓÖʚ…¨Ò™Õf#UÞk3m>û¾†§_²Tý•­ÜÚ5ÅìÑ]÷g½†5
Next Post
bella-1