30 dages programmet i nye klæder

katjasoftllok-Edit

For noget tid siden besluttede jeg mig for, at lukke og slukke for mit 30 dages program ‘Vejen til et spirituelt liv’. (Du kan se en video om programmet her). Fjernede det fra hjemmesiden. Jeg havde fået den tanke, at det var blevet for gammelt, at jeg skulle redigere det eller udarbejdet et helt nyt program.

Siden da har jeg modtaget mange henvendelser fra tidligere deltagere, der ønskede at gennemgå programmet igen eller havde anbefalet det til andre, som nu ikke kunne finde det…

Så jeg besluttede mig for, at nærstudere programmet og se, hvilke ændringer der kom til mig. Der kom ingen og jeg må sige, at jeg oplever programmet som fulstændig perfekt. Intet mindre 😁

Det er naturligvis en yngre udgave af mig selv jeg kigger på i videoerne, men i bund og grund ville jeg sige det samme i dag. Det ville bare komme fra et endnu dybere sted pga det tilgivelsesarbejde jeg selv har udført i mellemtiden. Teksterne er fulstændig inspirerede, så de holder også. Så hvad handler den følelse jeg har om, at ændre noget om??

Det der kom til mig, er at jeg ønsker at være involveret igen. Da jeg i sin tid lancerede programmet var det 100% guidet af mig. Deltagerne modtog en mail fra mig og havde en samtale med mig i løbet af dagen – bare 20-30 min. Alt foregik manuelt, hvilket naturligvis hurtigt blev for meget for mig sådan rent tidsmæssigt. Derfor lavede vi videoer og automatiserede det. Det betød bla, at langt flere kunne deltage samtidigt og at det kunne nå ud til mange flere. Og det var jo dejligt.

Men det betød også, at jeg ikke længere vidste, hvem der gik gennem programmet, hvordan de havde det eller om det var en hjælp for dem.

Så hvad så nu?

Jeg har lyst til at tilbyde, at vi går gennem de 30 dage sammen. Ikke som ‘i gamle dage’, men på denne måde:

  • 1. september begynder vi
  • Du modtager en mail fra mig hver morgen i 30 dage
  • Der oprettes en gruppe på skype, som alle der deltager inviteres ind i
  • Hver onsdag aften fra 20-21 (eller 20-21.30 afhængigt af, hvor mange vi er) mødes vi online (vi bruger programmet ZOOM) og ER sammen

Daglige mails
Du modtager en mail hver morgen med dagens tekst og opgave. Derudover får du en video hvor jeg guider dig igennem processen. Din besvarelse af nogle af opgaverne vil afsløre for dig, hvad det er for overbevisninger, der p.t .styrer dit liv. Andre opgaver vil vise dig, hvad du stiller op med disse overbevisninger, og hvordan du lærer at lytte til din indre vejleder. Sidst men ikke mindst vil jeg stille dig nogle opgaver, som har det formål, at du kommer tættere på Gud (kærlighed/universet/Lyset/Kilden), og derigennem vil mærke, hvad der er din virkelige funktion i verden. Det er altså din udførelse af de daglige opgaver, der dag for dag vil øge din energi, og gøre dig klar til det energiskifte der skal til, for at leve i glæde og kærlighed.

Hvad skal du gøre?
Du skal afsætte 30-60 minutter dagligt til, at udføre dagens opgave. Nogle opgaver vil give dig noget at gå og tænke over i løbet af dagen. Andre opgaver skal udføres skriftligt og endnu andre er stille samvær med Gud.

Villighed
For at være kandidat til programmet skal du være villig til at gå en tid med forandring i møde. Programmet vil igangsætte processer, der påvirker både dit indre og dit ydre liv.

Vejledningssamtaler.
Programmet er lavet som et selvstudie, og jeg giver dig alt hvad du skal bruge for at kunne gennemføre forløbet selv. Men for nogen vil det være givtigt at have samtaler med mig undervejs i forløbet. Samtalerne foregår over telefonen eller skype i dagtimerne, de varer ca. 45 minutter og koster 900 kr. Du kan booke samtaler med mig her.

Det praktiske

Skype:
I skypegruppen chatter vi allesammen med hinanden. Det kan være opmuntrende beskeder til hinanden, opklarende spørgsmål om selve opgaven osv. Vi løser og fikser ikke hinandens eventuelle problemer i gruppen.

Zoom:
Zoom fungerer ligesom skype – til videosamtaler – det fungerer bare bedre. Når vi mødes online er det for at VÆRE sammen og for at dele, hvis nogen har noget på hjertet. Det kan fx være om den process man gennemgår eller hvad dagens opgave har gjort ved én. Mens én taler er vores andres opgave, at se og opleve personen i Kærlighed og på den måde bidrage til, at personen kan slippe det, der skal slippes. Afhængigt af, hvor mange der deltager kan du ikke påregne at få taletid. Her må du så hvile i, at selv om du ikke har delt, så vil du stadig være blevet healet af den healende energi, der er opstået under mødet.

Tilmelding:

Foregår til mig på mail@katjastrandgaard.dk. Sidste tilmeldingsfrist er den 31. august kl 20.
Ved din tilmelding bekræfter du, at være indstillet på, at deltage i skypechatten og på onlinemøderne. Tillige at have oprettet profiler på både Skype og Zoom. (Det er ikke noget jeg kan hjælpe dig med). På dagen for vores online møde på Zoom kan du finde et link til mødet i Skypegruppen. Det er ikke vanskeligt. Vi skal nok finde ud af det 😁

Betaling:
Også i denne udgave er programmet gratis. Kærlige donationer modtages naturligvis ❤️☀️
Jeg glæder mig til, at gå ‘Vejen’ sammen med dig

Kærligst

skaermbillede-2016-11-23-kl-08-41-23

 

 

 

 

 

0 Comments
Previous Post
langeskov-1